Blokkenschema

Reserveren: Voor alle onderdelen van het Amsterdam Dark Festival is het verplicht om een kaartje te reserveren. Voor de meeste activiteiten zijn de kaarten te koop tot 10 minuten voor het programma begint. Voor de nachtwandelingen zijn kaarten te koop tot 15:00 op de dag van de wandeling. Je kunt geen kaartje kopen aan de deur.
Korting: Je kunt een kaartje kopen met korting als je onder de 27 jaar oud bent. Voor sommige onderdelen is er ook een korting met de stadspas met groene stip. Klik hier voor een overzicht. Neem je stadspas of ID-kaart altijd mee naar de activiteit. 
Retourneren: Kaarten terugbrengen is niet mogelijk. Je krijgt geen geld terug. 
Slecht weer: Veel van onze activiteiten vinden plaats in de buitenlucht. Wanneer een voorstelling door slecht weer voordat deze begonnen is wordt afgelast, krijg je je geld terug. 
Aanvangstijden: Voor de meeste activiteiten geldt: na aanvang geen toegang. Je vindt dit op de pagina van de activiteit.
Honden: Het is niet toegestaan om honden mee te nemen naar de activiteiten. Bij sommige activiteiten is er een uitzondering voor hulphonden. Neem van tevoren contact met ons op via info@amsterdamdarkfestival.nl

Vrijdag 22 september

Zaterdag 23 september

Zondag 24 september

Scroll naar boven